Αυγά

Πωλούνται αυγά χωριάτικα στην περιοχή χαλκίδα Ευβοίας και γύρω περίχωρα. Τα αυγά είναι απο κότες ελευθέρας βοσκής και τρέφονται επιπλέον με καλαμπόκι. Ιδανικό για όποιον ψάχνει αυγά αγνά παραδοσιακά. Τιμή 0,80 € το ζευγάρι.

Τιμή: 1€

Πωλούνται βιολογικά φρέσκα αυγά από κότες πού τρώνε χόρτα περιοχή Νέα Καλλικρατεια 0.30 το αυγό

Τιμή: 30€

ΤΑ ΑΒΓΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΗΜΕΡΑΣ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΕΛ. ΒΟΣΚΗΣ ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ! 0,50€ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Περιοχή:
Τιμή: 5€

Αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής σε αγρόκτημα 10 στερεμάτων οικογενειακής παραγωγής .
Η παράδοση γίνεται καθημερινά με διανομή κατ΄οίκον . Η τιμή τους είναι 0,40 /αυγό ή 9 ευρω η καρτέλα (30 αυγά) .

Περιοχή:
Τιμή: 9€

Πωλούνται φρέσκα αυγά. Τιμή: 0.40€ το ένα

Περιοχή:
Τιμή: 0€

Πωλούνται αυγά ελευθέρας βοσκής από αγρόκτημα στην Εύβοια στην τιμή των 0.40.Σχεδον καθημερινά παραδόσεις στην Αθήνα.

Τιμή: 40€

Πωλουνται αυγα απο κοτες ελευθερας βοσκης 1 ευρω το ζευγαρι.

Τιμή: 1€

ΑΥΓΑ φρέσκα από κότες Ελληνικές Βλάχικες που τρέφονται με Βιολογική τροφή της Εταιρείας Biogreco και βόσκουν ελεύθερες στο κτήμα μας. Όλα ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια, για να έχει ο 2 χρόνων γιος μας επαφή με τα ζώα και να τρώει καλύτερες και πιο γευστικές τροφές. Τιμή Μονάδας 0,40.

αυγα βιολογικα πραγματικης ελευθερας βοσκης.Οι κοτες τρωνε μονο χορτα και οτι αλλο βρουνε και τους αρεσει μεσα στο χωραφι.

Τιμή: 25€

Αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής σε κτήμα 13 στερεμάτων οικογενειακής παραγωγής τρώνε μόνο χόρτα και βιολογικά σιτηρά . Αποστέλνονται σε όλη την Ελλάδα και διανέμονται εντός Αθηνών. Στα 20 αυγά (2 δώρο) . Υπάρχει μικρή ποσότητα κοτών και αριθμός αυγών ημερησίως ανάλογα την εποχή.

Περιοχή:
Τιμή: 10€

Πωλούνται φρέσκα χωριάτικα αυγά παραγωγής μας! Μην χάνετε το χρόνο σας! Εμπιστευτείτε μας! Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς επιλέγουμε για εσάς τα πιο εκλεκτά αυγά! Αποστολή Πανελλαδικά!

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Πωλούνται μεγάλα βιολογικά αυγά.Η τροφή που τρώνε,εκτός της φυσικής βλάστησης,προέρχονται απο βιολογικά σιτηρά τα οποία δίνουν στο σύνολό τους μια πολύ ωραία γεύση.Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.30 αυγα η καρτέλα,10 ευρω.

Τιμή: 10€
Εγγραφή στο Αυγά

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα