Νομός Χαλκιδικής

Ελαιώνες 190 ελαιοδένδρων δίνονται για εκμετάλλευση στα Νέα Μουδανιά και στη Χαλκιδικής Τα δένδρα είναι ηλικίας 35 - 45 ετών τα 90 μη ποτιστικά και φρεσκοκλαδεμένα και τα 100 ποτιστικά ανεκμετάλλευτα από 8 ετίας.

Τιμή: 0€

Ενοικιάζεται αγροτεμάχιο 4,5 στρ. με ελαιόδενδρα στον Κόμβο Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής με μεγάλη πρόσοψη σε Service Road . Τετραγωνισμένο, σε ύψωμα, άριστο σημείο, στο κεντρο της Χαλκιδικής

Τιμή: 600€

Πωλείται έξτρα παρθένο αγνό ελαιόλαδο από το Βάβδο Χαλκιδικής απευθείας από παραγωγό! Διατίθεται στον χώρο κατοικίας σας! Τενεκές 15 λίτρων.

Τιμή: 75€

Ελαιοραβδιστικό Kasei 4GS-50, με λίγες ώρες λειτουργίας. Συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα του. Είναι βενζίνης. Αγορασμένο το 2017, καινούριο.

Τιμή: 150€

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ Ή ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

Τιμή: 0€

ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΕΠΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ (ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑΔΕΣ) ΔΥΝΑΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ .

Τιμή: 500€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΟΥΘ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΖΩΟ

Τιμή: 250€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΜΑΜΑ ΣΑΛΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ,6 ΧΡΟΝΩΝ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ ΖΩΑ Η ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΠΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ.

Τιμή: 600€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΙΠΠΕΥΣΗΣ

Τιμή: 350€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ ΖΟΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ

Τιμή: 300€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ

Τιμή: 1 900€
Συζητήσιμη

Πωλείται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είτε χύμα είτε σε δοχεία 16 κιλών. αριστης ποιότητας περιοχή Γαλατιστα Χαλκιδικης

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Πωλείται 250 κιλα αγουρελαιο εξαιρετικής ποιότητας οξυτητας 0.40 .
Τηλ 6974022834...
Σταύρου Μάκης.

Τιμή: 0€

Πωλείται αγροτεμάχιο στον κάμπο Γαλατιστας Χαλκιδικής 4400τμ πρόσοψη σε δρόμο στην περιοχή εκκλησάκι Αγίας Παρασκευής κοντά σε νερό και ρευμα

Τιμή: 11 000€
Συζητήσιμη

Πωλούνται 5 τράγοι ,οι δύο 3 ετών και οι τρεις 2 ετών λόγω αλλαγής αρσενικών. Η ράτσα τους είναι σκοπελο-μούρθια και είναι από μάνες διαλεγμένες υψηλής γαλακτοπαραγωγής. Τιμή 750 ευρώ το ένα 150. Τηλέφωνο 6947293227 Ηλίας

Τιμή: 750€

Πωλούνται αγελάδες με σκουλαρίκια (με τα μοσχάρια τους) ελευθέρας βοσκης

Τιμή: 1 250€
Συζητήσιμη

Ζητείται συνεργάτης επαγγελματίας για την προώθηση αγροτικών προϊόντων ( αμπελόφυλλα, τσίπουρο, αμπέλια φυτό, ελαιόλαδο, ελιες σακουλακι Καλαμών, λικέρ, γλυκα του κουταλιού .) Ολα βρίσκονται σε συσκευασία ιδανική για επαγγελματίες λιανικής πώλησης.

Τιμή: 1€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 300 ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ 100 ΓΙΔΙΑ ΚΑΣΑΝΔΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Ζητω καποιο τρακτερακι για τις αναγκες ενος Μοναστηρίου,αν υπαρχει κατι που δίνεται δωρεαν

Τιμή: 0€

Πωλείτε τρακτέρ μάρκας UNIVERSAL - 230 (30hp) σπαστό με COLDONI μηχανή. Έτος αγοράς 1973 σε άριστη κατάσταση, πλήρως λειτουργικό.
Στην τιμή περιλαμβάνεται
- Φρέζα
- Άροτρο
- Ρίμπερ
- Σπαστήρας χόρτου
- Συρόμενος Βενζινοκίνητος Καταστροφέας

Τιμή: 7 500€
Συζητήσιμη

Σελίδες

Εγγραφή στο Νομός Χαλκιδικής

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα