Νομός Ηρακλείου

Ρακί-τσικουδιά Κρήτης, παραγωγής μας, άριστης ποιότητας από σταφύλια: λιάτικο, βιλάνα, σουλτανί, γκρενά ρουζ, κοτσιφάλι σε πολύ καλή τιμή. Δωρεάν μεταφορικά μέχρι Αθήνα

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Θρυμματιστής κλαδιών για τρακτέρ YAMACHIPPER VR35-PTO Heavy duty. Προσφέρετε για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, πέλλετ κ.α.

Τιμή: 3 260€

Aυτοκινούμενος θρυμματιστής κλαδιών YAMACHIPPER VR35-AUTO Heavy duty. Προσφέρετε για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.

Τιμή: 3 490€

Θρυμματιστής κλαδιών YAMACHIPPER VR35 Heavy duty. Προσφέρετε για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.

Τιμή: 2 990€

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΡΑΚΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ, ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΤΙΜΗ 3 ΕΥΡΩ/ΛΙΤΡΟ

Τιμή: 3€

Τσικουδιά εξαιρετικής ποιότητας σε συσκευασία ασκός 10 και 20 κιλών τιμή κιλού 2.80 συν τα μεταφορικά

Τιμή: 280€

Κρητική Ρακή Παραγωγής μας απο πιστοποιημένα σταφύλια (ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ IRIS). 3 ευρω/λιτρο. Διανομή σε όλη την Ελλάδα σε 20λιτρους ασκούς. Για παραγγελίες ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ δυνατότητα αποστολής ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ. Τηλ: 6985849367 E-mail: tsikoudiakritis@yahoo.com

Τιμή: 3€

Κρασί απο Καμπερνέ σοβινιόν (Cabernet Sauvignon) και Σιράχ (Syrah). Η Τιμή του προίοντος είναι 3 ευρω ανα κιλό(kg).

Τιμή: 3€
Συζητήσιμη

Πωλείται από παραγωγό άριστης και σταθερής ποιότητας ρακι-τσίπουρο.αποστολη δείγματος και προϊόντος πανελλαδικά αυθημερόν.τιμες 2.5€/λ. Χονδρική,3€/λ λιανικη.

Τιμή: 3€
Συζητήσιμη

ΠΟΥΛΟ ΒΑΡΚΑ ΧΟΡΙΣ ΜΙΧΑΝΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΡΙΚΑΡΙΝΟ ΜΙΚΟΣ 3.60
ΠΛΑΘΟΣ 1.60 ΙΨΟΣ 0.50 6994935080

Τιμή: 250€

ΠΟΥΛΟ ΓΕΝΙΤΡΙΑ 6 ΚΑΒΕΑ ΜΕ ΑΜΠΕΡΟΜΡΤΡΟ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΙ

Τιμή: 250€

πουλο θερμοκιπιο 1.500 τετραγονικα με μεταλικουσ στιλουσ και πιχακι 15 χ 50
τιμι 6.000

Τιμή: 6 000€

ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 0,35 (ΜΗΔΕΝ ΤΡΙΑ ΜΙΣΗ) ΓΡΑΜΜΩΝ. ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ, ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ. Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟ΄Ι΄ΟΝΤOΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΚΙΛΟ (KG).
ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Τιμή: 5€
Συζητήσιμη
Τιμή: 1 750€
Συζητήσιμη

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ

Τιμή: 9 000€
Συζητήσιμη

ΦΥΡΑΜΑΤΑ & ΖΩΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΥΨΙΛΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Τιμή: 0€

πωλείται τρακτέρ Antonio carraro contry 4300 , 36 hp, λόγο αγοράς μεγαλύτερου .

Τιμή: 9 500€

Με καδενα 7αρα μονο μεσα.Ελαχιστα χρησιμοποιημενη

Τιμή: 800€

ΠΩΛΗΣΗ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 2 - 6,5 ΕΥΡΩ.

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Πωλείται ρακί εξαιρετικής ποιότητας παραγωγής μας σε ορεινό χωριό της Κρήτης.Η τιμή (2,80€) είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με την ποιότητα της ενω υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα..Τέλος υπάρχει δυνατότητα αποστολής δωρεάν δείγματος σε όποιο μέρος επιθυμείτε!

Τιμή: 3€

Σελίδες

Εγγραφή στο Νομός Ηρακλείου

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα