Νομός Καβάλας

Πωλούνται αγελάδες τύπου Σβιτς 17 μάνες και 18 μοσχάρια και τα δικαιώματα τους.
Περιοχή: Λυκόστομο Καβάλας

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΕΟΛΑΔΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 1 ΛΙΤΡΟ 5 ΕΥΡΟ 5 ΛΙΤΡΑ 25 ΕΥΡΟ

Περιοχή:
Τιμή: 5€

Καθαρόαιμο θηλυκό κουτάβι κανε κορσο άριστης μορφολογίας από υγιέστατους και πανεμορφους γονείς, εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο με βιβλιάριο υγείας.
Το χρώμα είναι καφέ τιγρέ.

Περιοχή:
Τιμή: 150€

Snowy είναι μια πανέμορφη μαύρη 5 ετών Frisian mare, ύψος 17.0 και είναι πολύ υγιής και έξυπνη και είναι ένας πολύ καλός κινητήρας! Έχει ιππασία και οδηγείται και έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα! Καλή εμφάνιση και στο πουλάρι.

Περιοχή:
Τιμή: 1 400€

Τα Μάλια είναι ένας φιλικός και εύκολος χαρακτήρας που ταξιδεύει κάτω από τη σέλα με τους παθιασμένους αναβάτες, τα Μάλια είναι όλα τα δρομολόγια, τα αγωνιστικά, τα αγωνιστικά, τα αλεξίπτωτα μαθήματα, το παιδί ασφαλή, είναι έτοιμη να πάει σε ένα νέο σπίτι, Ετών Φριζιανή φοράδα, ύψος 16,0 και είνα

Περιοχή:
Τιμή: 1 500€

Καλά εκπαιδευμένο σφιχτά είναι ένας 6 ετών Frisian Mare που στέκεται ύψος 16.30 γεμάτο γοητεία, μια μεγάλη κατασκευή, ισχυρές κινήσεις., Εύκολο να χειριστεί και να πάρει μαζί με, ένας μεγάλος σύντροφος. Μια πραγματική επιλογή για αρχάριους.

Περιοχή:
Τιμή: 2 000€

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ BLACKSTAR Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Περιοχή:
Τιμή: 0€

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 40 ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, 2 ΚΡΙΑΡΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, 2 ΤΡΑΓΟΙ ΗΜΙΑΙΜΟΙ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΚΑΙ 50 ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6949889210 κος. ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΖΥΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Πωλείται κοπάδι προβάτων ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ από κτηνοτρόφο στη Θάσο. Λεπτομέρειες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Ώρες : 15:00 - 20:00.

Περιοχή:
Τιμή: 0€

(Loyan) είναι ένας πολύ όμορφος υγιή 6χρονο Friesian ζώων ευνουχισμένο, γνήσιο, το είδος και καλό μετριάζεται. Αγαπά τους ανθρώπους, τα παιδιά και αρχάριους, καθώς και. πολύ εύκολο να χειριστεί.

Περιοχή:
Τιμή: 1 300€

Ανταλλάσσονται δυο θηλυκά κάνε κορσο με δυο σακιά τροφής αξίας €140.00
Απο μεγαλόσωμους γονείς ηλικίας δυο μηνών με το πρώτο εμβόλιο.
Θα δωθουν αποκλειστικά σε φιλόζωους

Περιοχή:
Τιμή: 140€
Συζητήσιμη

Πουλάδες μικρές απο σπάνιες ράτσες: bresse gauloise, Plymouth Rock, sassex, blue xaze και άλλες διάφορες

Περιοχή:
Τιμή: 5€

Το σιτάρι και το κριθάρι άχυρο δέματα προς πώληση. Βάρος 400-450 kg. Διαστάσεις 120x90x220 cm. Το άχυρο είναι στη Βουλγαρία 200 χιλιομέτρων από την Ελλάδα. Έχουμε το δικό μας μεταφορών. Μεγάλη ποσότητα, πολύ καλής ποιότητας. Όλο το άχυρο καλύπτεται. Αν έχετε ενδιαφέρον, μπορείτε να μας καλέσετε.

Περιοχή:
Τιμή: 50€
Συζητήσιμη

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 250 ΓΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ, ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΙΑΣ, ΝΕΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ.

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

δισκοι σπορας μηχανης ΜΟΝΟΣΕΜ για φασολια βαμβακι ντοματα με χτενακι και καπακι Οδισκος εχει 30 τρυπες και το νουμερο του ειναι 6073

Περιοχή:
Τιμή: 350€

8-10 κιλων σε ποσότητα.Πολύ χαμήλες τιμές. Γραβούνα Καβάλας-Δημήτρης.

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

πωλουνται 135 προβατα με δικαιωματα, σε περιοχη της Καβαλας

Περιοχή:
Τιμή: 60€
Συζητήσιμη

ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ( ΠΥΡΑΥΛΟΣ ) SIME - BIG RIVER ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΡΙΠΟΔΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ 72-108 ΜΕΤΡΑ,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ 3-7 ΑΤΜ. ΠΑΡΟΧΗ

Περιοχή:
Τιμή: 200€
Συζητήσιμη

ΚΑΤΣΙΚΙΑ Δαμασκού, καθαρόαιμα, 3,5 μηνών, απογαλακτισμένα, εμβολιασμένα για χλαμυδίαση και παραφυματίωση Κοκκινοχωμα Καβαλας

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Σελίδες

Εγγραφή στο Νομός Καβάλας

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα