Π.Ε. Άνδρου

ψαχνω συμπιεσμενες σε σακι-τυποποιημενες μπαλλες τριφυλλι αχυρο σε καλη τιμη.Σε οποιοδιποτε μερος της Ελλαδας με μεταφορικο δικο μας!

Περιοχή:
Τιμή: 0€

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

τοποθεσια ΑΡΝΗ -ΑΝΔΡΟΥ οικοπεδα εντος οικισμου θεα απεριοριστη ,εφαπτομενα ασφαλτου ,παροχες διπλα,σ.δ 0,8 με δυοροφο πετρινο 40/40 τμ ,χριζει ανακατασκευης, προσβαση σε παραλιες σε 10 λεπτα -ΒΟΡΗ-ΑΤΕΝΙ-ΜΠΑΤΣΙ-ΑΧΛΑ-ΧΩΡΑ -ΤΜ 2250 και 3400 τμ.τιμη συζιτισιμη. 24500 και 26000

Περιοχή:
Τιμή: 24 500€
Συζητήσιμη
Εγγραφή στο Π.Ε. Άνδρου

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα