Π.Ε. Ρόδου

Πωλείται φρέζα ruggerini, συρομενη, πετρελαίου, 10 ίππων, σε πολύ καλή κατάσταση. Περιοχή: Ρόδος. Πληροφορίες msmth18005@aegean.gr. τηλ .6939961284

Περιοχή:

Γαϊδούρια. Θηλυκά & Αρσενικά. Τιμή συζητήσιμη.

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Το Fadel Supreme είναι ένα ωραίο Fresian mare 4 ετών και έχει μήκος 164 cm και εξακολουθεί να μεγαλώνει .... διαβάστε, να είστε προετοιμασμένοι για μια 16.1-16.2 πανοπλία χεριών !!!! Με γενέθλια: 6-28-2013. Η μητέρα της είναι άψογη.

Περιοχή:
Τιμή: 1 500€

Αποφασίσαμε να δώσουμε στην Gloria ένα κατάλληλο νέο σπίτι, είναι 100% υγιές και έχει εκπαιδευτεί και είναι έτοιμο να πάει σε ένα νέο σπίτι, από το πρόγραμμα αναπαραγωγής μας, καθώς είναι έτοιμο να έχει μωρά. Τώρα είναι ώρα για να χαλαρώσετε!

Περιοχή:
Τιμή: 1 300€

ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Περιοχή:
Τιμή: 25€

ΤΡΑΓΑΚΙ ΜΟΥΡΘΙΑ 5 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Περιοχή:
Τιμή: 300€

φυραματα συνθετα βηταμηνουχα

Περιοχή:
Τιμή: 260€

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ.
ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ FULL SERVICE!
ΜΗΧΑΝΙΚΑ - EΣΩΤΕΡΙΚΑ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ!
ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΟ:
*ΤΕΛΗ 2016
*ΚΤΕΟ
*ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Περιοχή:
Τιμή: 3 999€

Πωλείται φρέζα Diesel Lombardini συρόμενη 14 hp με σασμάν Antonio Carraro σε άριστη κατάσταση . Με αυτόματη εκκίνηση , 4 ταχύτητες μπροστά και 2 πίσω (αργή-γρήγορη) , μαζί με extra ινί.

Περιοχή:
Τιμή: 1 700€
Περιοχή:
Τιμή: 1 300€

4x2

Περιοχή:
Τιμή: 3 000€
Συζητήσιμη
Εγγραφή στο Π.Ε. Ρόδου

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα