Τουρμπίνες

Τυφώνας ψεκαστικό συρόμενο OLIVO 2000 lit με βυτίο ειδικής κατασκευής για χρήση σε περιοχές με πλαγιές και χαμηλά δένδρα (χαμηλό και φαρδύ). Τυφώνες ψεκασμού συρόμενες με τουρμπίνα που φέρουν βυτία χαμηλού ύψους, τουρμπίνες Φ90, και αντλίες ιταλικής προέλευσης.

Περιοχή:
Τιμή: 0€

ΦΤΕΡΩΤΗ ΔΊΔΥΜΟ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ
Κατασταση: μεταχειρισμενο

Τιμή: 1 500€

ΦΤΕΡΟΤΗ 70CM ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΦΤΕΡΟ Κ 5ΣΥΝ5 ΜΠΕΚ
Kατασταση: μεταχειρισμενο

Τιμή: 950€

Πωλςίται Τουρμπίνα Agroma 1400λιτρα σε άριστη κατάσταση

Τιμή: 7 000€

Πουλιέται μαζί με το τουρμπινακι φρέζα, Μπερτολινι με κινητήρα ροτζερινη 12αρη
Η φρέζα σκάβει ένα μέτρο φάρδος και 25 πόντους βάθος, ιδανική για χωράφια και κήπους.
Το τουρμπινακι είναι 400lt, με ανέμη κατάλληλη για Αμπέλια.

Τιμή: 2 500€

τουρμπινα tifone vento 400 αναρτωμενη

Τιμή: 2 500€

ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΟΣ 650 L ΜΕ ΒΥΤΙΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΦΤΕΡΩΤΗ 800ΜΜ(14 ΜΠΕΚ) ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΟΦΟΡΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΝΝΟVI REVERBERI.ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΕΝ ΘΕΡΜΩ.

Η πολυετης πειρα μας εγγυηση!!!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή: 0€

Κατασκευάζουμε συρόμενες τουρμπίνες με ενισχυμένο πλαίσιο γαλβανισμένες εν θερμό, βυτίο τριών θέσεων, τρόμπα Comet APS 145, χειριστήριο Comet τριών επαφών, φτερωτή 80αρα με διπλά μπέκ αντισταλαγματικά και γκρουπ Comer 2 ταχυτήτων.

Τιμή: 0€

Κατασκευάζουμε αναρτώμενες Τουρμπίνες με βυτίο τριών δοχείων και ενισχυμένο σκελετό γαλβανισμένο εν θερμό, Τρόμπα Comet APS 121, Χειριστήριο Comet τριών επαφών, Φτερωτή 80αρα ρυθμιζόμενη με γκρούπ Comer 2 ταχυτήτων και 14 αντισταλαγματικά μπέκ.

Τιμή: 0€

ΨΕΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΤΙΦΟΝ 500lt ΑΝΑΡΤΟΜΕΝΗ
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ

Τιμή: 2 700€
Συζητήσιμη
Εγγραφή στο Τουρμπίνες

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα