Νομός Αργολίδας

Αρμεκτική 12 Χ 12 θέσεων InterPuls με θήλαστρα BouMatic και αυτόματη παγίδα απελευθέρωσης , αυτόματο τροφοδότη, ημιαυτόματο πλυντήριο σε άριστη κατάσταση συντηρούμενο από τον αντιπρόσωπο .

Τιμή: 8 500€

Πωλούνται 3 στρέμματα για καλλιέργεια !!!

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Κουνελια γιγαντες 5 ευρω το κιλο και 6,5 το κιλο οι κουνελομανες ετοιμες. Στην ασινη αργολιδος.εξαιρετικης ποιοτητασ κρεατος και γρηγορη αναπτυξη του κουνελιου.φτανει σε βαρος τα5,5 με 6 κιλα.

Τιμή: 5€
Συζητήσιμη

Πωλείται, πιστοποιημένο από τη Bioellas βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο με τιμή 5,5 ευρώ το λίτρο.

Τιμή: 6€
Συζητήσιμη

Πωλούνται κουνέλια καθαρόαιμα γίγαντες με 5-6 ευρω το κιλο αναλογα την ηλικία.επίσης πωλουνται ετοιμες ζευγαρομένες κουνελομανες με μονο 6.50 ευρω το κιλο.Τα κουνελια φτανουν σε ββαροσ μεχρι και τα 6-7 κιλα.Eξαιρετικης ποιοτιτας κρεατος.Πωλουνται επισης και σφαγμενα κουνελια κατα παραγγελια με 7

Τιμή: 6€
Συζητήσιμη

Πωλούνται κουνέλια καθαρόαιμα γίγαντες με 5-6 ευρω το κιλο αναλογα την ηλικία.επίσης πωλουνται ετοιμες ζευγαρομένες κουνελομανες με μονο 6.50 ευρω το κιλο.Τα κουνελια φτανουν σε ββαροσ μεχρι και τα 6-7 κιλα.Σε ηλικια 6 μηνων ειναι ηδη 5 κιλά.εξαιρετικης ποιοτιτας κρεατος.Πωλουνται επισης και σφαγ

Τιμή: 6€
Συζητήσιμη

Πωλειται γιδινη κοπρια συσκευασμενη σε σακια 40 kg προς 1.50 ευρω το σακι για παραλαβη απο τον χωρο μου ή προς 2.50 ευρω για παραδοση στον δικο σας χωρο.

Τιμή: 0€

Πωλούνται 50 δενδρύλια ροδιάς, ποικιλίας ΕΡΜΙΟΝΗ, δύο ετών, με 2 ευρώ το τεμάχιο.Περιοχή σύνορα Αργολίδος-Τροιζηνίας. Πληροφορίες κ. Δημήτρης, τηλ. 2298037275 και κιν. 6977825597.

Τιμή: 2€

Διαθέτουμε πορτοκάλια - μανταρίνια - λεμόνια Αργολίδας παραγωγής μας άριστης ποιότητας όλων των ποικιλιών σε μεγάλες ποσότητες. Δεχόμαστε παραγγελίες. Σοβαρές προτάσεις. Δυνατότητα παραλαβής στο χώρο σας.
ΤΗΛ: 694 678 5036

Τιμή: 38€

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 170 ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ 20 ΓΙΔΕΣ

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Πωλείται εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας "Μανάκι", σοδιάς 2017.Οι καλλιέργειες από τις οποίες προέρχεται βρίσκονται σε ημιορεινή περιοχή της Αργολίδας και για την παραγωγή του δεν γίνεται χρήση φυτοφαρμάκων και λοιπών χημικών σκευασμάτων.

Τιμή: 4€

Πωλείται extra παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο παραγωγής μας (ποικιλία μανάκι) από ημιορεινή Αργολίδα. Τιμή 70 € το δοχείο 17 Kg τηλ 6947949455

Τιμή: 0€

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ. ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΛΑΓΟΥ, 8 ΚΑΙ 3 ΕΤΩΝ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Πωλείται Αγροτεμάχιο στην όμορφη περιοχή του ελληνικού με έκταση 4217τμ με 150 Κλημεντίνες και 50 δένδρα ελιές. Το αγροτεμάχιο έχει δικαίωμα αρδεύσεως από τον συνεταιρισμό που υπάρχει στο χωριό και από γεώτρηση σε συνεταιρική Πομόνα 3 ώρες εβδομαδιαίως.

Τιμή: 40 000€
Συζητήσιμη
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Αγροτεμάχιο στα όρια Πανοράματος - Σχοινοχωρίου με βερικοκιές εκτάσεως 15 στρεμμάτων με μερίδιο σε νερό.Το αγροτεμάχιο αποτελείται από 400 δένδρα ποικιλίας Τύρβη, 300 δένδρα ποικιλίας μπόρα. Το Αγροτεμάχιο έχει και 9 ώρες νερό.

Τιμή: 85 000€
Συζητήσιμη

Πωλείται αγροτεμάχιο στα όρια Πανοράματος - Σχοινοχωρίου φυτεμένο με βερικοκιές εκτάσεως 8 στρεμμάτων το οποίο έχει μερίδιο σε νερό. Το αγροτεμάχιο αποτελείται από 300 δένδρα ποικιλίας μπεμπέκο και 10 ρίζες ελιές. Το κτήμα ποτίζεται με 5 ώρες νερό συνολικά σε δυο ημέρες την εβδομάδα.

Τιμή: 40 000€
Συζητήσιμη

Αγροτεμάχιο προς πώληση 12 χιλιόμετρα έξω από το Άργος στο Μαλαντρένι, εκτάσεως 5.000 τ.μ. το οικόπεδο είναι έκτος σχεδίου έχει ΔΕΗ και νερό έχει είσοδο από χωματόδρομο. Η περιοχή ενδείκνυται για καλλιέργεια αμπελιών.

Τιμή: 25 000€

Αγροτεμάχιο 7.500 τμ προς πώληση στη Νέα Κιο Αργολίδος σε οικιστική περιοχή , έχει πρόσβαση από χωματόδρομο και είναι κατάλληλο για επαγγελματική η αγροτική χρήση.
Μεσιτικό γραφείο: MESITIKOARGOLIDA
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΙΞΗΣ

Τιμή: 25 000€

Αγροτεμάχιο 5.500 τμ προς πώληση στο Κουτσοπόδι κατάλληλο για αγροτική χρήση με 220 δένδρα ποικιλίας Μέρλιν .
Μεσιτικό γραφείο: MESITIKOARGOLIDA
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΙΞΗΣ
Έδρα γραφείου : Δαναού 25 Άργος.

Τιμή: 15 000€

Σελίδες

Εγγραφή στο Νομός Αργολίδας

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα