Νομός Ρεθύμνης

Πωλείται ένας τόνος βιολογικό αγουρέλαιο φετινής σοδειάς (2019).

Περιοχή:
Τιμή: 3 500€

Αυτά τα κουταβάκια βρέθηκαν στο Ρέθυμνο μόλις γεννήθηκαν. Τα φιλοξενήσαμε και πλέον είναι 2 μηνών και μπορούν να δοθούν για υιοθεσία. Είναι 2 θυληκά και και θα γίνουν περίπου 15kg. Είναι πολύ έξυπνα και παιχνιδιάρικα! Είναι υγιέστατα, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα και έχουν τσιπάκι.

Περιοχή:
Τιμή: 0€

ΒΥΤΙΟ 200lt ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ KOMET ΙΤΑΛΙΑΣ

Περιοχή:
Τιμή: 800€

ΒΥΤΙΟ 500lt ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ KOMET ΙΤΑΛΙΑΣ

Περιοχή:
Τιμή: 900€

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Περιοχή:
Τιμή: 0€

KUBOTA GL-32
45HP 4X4

Περιοχή:
Τιμή: 10 500€
Συζητήσιμη

ISEKI TU1700
25HP 4X4

Περιοχή:
Τιμή: 5 000€
Συζητήσιμη

KUBOTA ZB1702-M
25 HP 4X4

Περιοχή:
Τιμή: 5 000€
Συζητήσιμη

Αναλαμβανουμε το καθαρισμό και το κλάδεμα των φοινικοδεντρων σας, ανεξάρτητα από το ύψος χωρίς τη χρήση γερανοφορου οχήματος η σκάλας. Ειδικευμένος εξοπλισμός και τεχνογνωσία. Εντοπισμός και καταπολέμηση τυχών προσβολων από το κόκκινο σκαθάρι

Περιοχή:
Τιμή: 30€

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ 200λιτρα προς 2.2 ευρώ το λίτρο

Περιοχή:
Τιμή: 2€

Πωλείται Ρακή Ρεθύμνου εξαιρετικής ποιότητας κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (καφενεία, ταβέρνες κ.τ.λ. ) αποστολή πανελλαδικά σε ασκούς (δυνατότητα αποστολής δείγματος)

Περιοχή:
Τιμή: 3€
Συζητήσιμη

Πωλείται 15 στρέμματα με 500 κλίματα κρασαμπελο πρόσβαση στον αγροτικό δρομο.
Άγιος Μαμας Ρεθυμνο

Περιοχή:
Τιμή: 0€
Συζητήσιμη

Σε καλή κατάσταση!!! δεκτός έλεγχος....

Περιοχή:
Τιμή: 800€
Συζητήσιμη

ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΕΛΑΙΩΝΕΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΕΙΕΣ,ΚΛΑΔΕΜΑ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ,ΛΙΠΑΝΣΗ,ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

Περιοχή:
Τιμή: 0€

ποσοτητα 8 τονων ,φετινης σοδειας 2017-2018, ποικιλια κορωνεικο, γενικης οξύτητας 0.5-0.6 γραμμες.

Περιοχή:
Τιμή: 5€

κρασι κοκκινο απο λιατηκα και γαλλικα σταφυλια

Περιοχή:
Τιμή: 2€

Πωλούνται κάρβουνα δικής μας παραγωγής από ξύλα ελιάς κατάλληλα για (ταβέρνες, μάντρες, εμπόρους, κτλ). Σακί από 15-17 kg τιμή 9 ευρώ το σακί. ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

Περιοχή:
Τιμή: 9€

Η Roberta είναι μια πανέμορφη μαύρη 5 ετών φρίκη, ύψος 17,0 και είναι πολύ υγιής και έξυπνη και είναι ένας πολύ καλός κινητήρας! Έχει ιππασία και οδηγείται και έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα! Καλή εμφάνιση και στο πουλάρι.

Περιοχή:
Τιμή: 1 300€

Σελίδες

Εγγραφή στο Νομός Ρεθύμνης

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα