Χαρίζεται

Χαριζεται κουταβι μαλινουα ημιαιμο. Βρισκεται θεσσ/νικη και μεταφερεται Αθηνα. 6977456844
Δινεται μονο σε υπευθυνα ατομα.

Τιμή: 0€

Χαρίζεται ημιαιμο Λαμπραντοράκι,4 μηνών θηλυκό,μαυρο,πολυ παιχνιδιαρικο και φιλικό.

Τιμή: 0€

χαριζεται κουταβακι ημιεμο ροτβαηλερ θυλικο τηλ 6976738842

Τιμή: 0€

Xαρίζεται ημίαιμος αρσενικός σκύλος 6 μηνών που θα γίνει μεγάλου μεγέθους. Βρέθηκε παρατημένος και υποσιτισμένος σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη. Πλέον έχει βάλει βάρος, έχει κάνει τα πρώτα του εμβόλια και είναι έτοιμος να τον υποδεχτεί ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης.

Τιμή: 0€

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΥΛΟΣ αρσενικός, είναι ημίαιμο λαμπραντόρ και τον λένε Μότσι

Τιμή: 0€

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ράτσας κόλεϊ και αρσενικό

Είναι 8 χρονών, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Είναι εξαιρετικά φιλικός με τα παιδιά καθώς και με τα άλλα ζώα. Εξοικειωμένος με τις γάτες και καλός φύλακας!

Δίνεται αυστηρά και μόνο σε ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ!  :)

Τιμή: 0€

ΧΑΡΙΖΩ ΣΚΥΛΙΤΣΑ 7 χρόνων, 10 κιλών, λόγω έκτακτης μετακόμισης
Είναι πανέμορφη, παιχνιδιάρα αλλά και πολύ καλός φύλακας.
Παρακαλώ να την αγαπάτε

Τιμή: 0€

ΧΑΡΙΖΩ ΣΚΥΛΙΤΣΑ 7 χρόνων, 10 κιλών, λόγω έκτακτης μετακόμισης
Είναι πανέμορφη, παιχνιδιάρα αλλά και πολύ καλός φύλακας.
Παρακαλώ να την αγαπάτε

Τιμή: 0€

9 κουταβάκια σε περιοχή της Χαλκίδα λίγο έξω απ'το κέντρο. Σε γειτονιά που ήδη υπάρχουν άλλα αδέσποτα..Οι γείτονες έχουν αρχίσει να αντιδρούν άσχημα, δεν τα θέλουν, φοβάμαι για το κακό. Δεν είναι ένα δύο, είναι 9 μωράκια.

Τιμή: 0€

Ψάχνω μικρόσωμο κουταβακι για μεσα στο σπιτι .Δεν εχω την οικονομική ανεση να πληρώσω. Είχα.σκυλάκι μαι κοιμήθηκε για παντα λογο ηλικίας . Μου λοιπει πολυ η παρεατου.Ευχαριστώ εκ το πρωτερον ...τυλ 6971934895

Τιμή: 0€

ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ αρσενικό 5 μηνών με μπλε μάτια χαρίζεται

Τιμή: 0€

Χαρίζονται χαριτωμένα ημίαιμα λυκοσκυλάκια (θηλυκά και αρσενικά). Θα παραδοθούν αποπαρασιτωμένα και με τα πρώτα τους εμβόλια. Τα κουτάβια βρίσκονται στη Λαμία, αποστολή στη διεύθυνσή σας κατόπιν συνεννόησης. Θα μεγαλώσουν καταπληκτικοί φύλακες του σπιτιού σας.

Τιμή: 0€

Χαρίζονται κουταβάκια... 45 ημερών ,ημίαιμα Γκριφονάκια. Θα γίνουν περίπου 15-20 κιλά (ίσως και λιγότερο). Θα δωθούν με όλες τις νομικές διαδικασίες. Περιοχή : Αθήνα

Τιμή: 0€

Ο Ρόκυ είναι ημίαιμο αρσενικό, ηλικίας 6 χρονών, μεσαίου μεγέθους (17 κιλά),είναι στειρωμένος και είναι ιδανικός φύλακας.

Τιμή: 0€

χαριζεται κουταβι 3 μηνων! βρισκεται θεσσ/νικη και μεταφερεται. 6977456844

Τιμή: 0€

Πλήρως εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, πανέξυπνη και απίστευτα φιλικός χαρακτήρας, τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τους σκύλους!

Τιμή: 0€

χαριζονται 2 ημιαιμα κουταβακια μπιγκλ για οποιαδιποτε πληροφορια επικοινωηστε οτι ωρα επιθυμειτε!!

Τιμή: 0€

ΧΑΡΊΖΟΥΜΕ 4 ΠΑΝΈΜΟΡΦΑ ΣΚΥΛΆΚΙΑ ΕΊΝΑΙ 1,5 ΜΗΝΏΝ ΚΑΙ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΎΝΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΌΣΩΜΑ 3 ΑΓΟΡΆΚΙΑ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΆΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΝΣΕΡ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΆΜΑ
ΤΟΥΣ ΤΣΙΟΥΆΟΥΑ ΜΕ ΚΟΚΌΝΙ

Τιμή: 0€

ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑΚΙΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΗΣ , 19 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ , ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ, ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ, ΚΑΛΟΒΟΛΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΑΥΛΗ Η ΚΗΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ.

Τιμή: 0€

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ!!!
6932505993
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμή: 0€

Σελίδες

Εγγραφή στο Χαρίζεται

Τι είναι το Agrolisi.gr

Το agrolisi.gr είναι ένα ελληνικό site με αγγελίες, του οποίου κύριος και βασικός σκοπός είναι να βοηθήσει και να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ελληνική γη και όχι μόνο. Το όνομά μας εξηγεί τι είμαστε και τι επιδιώκουμε! Το agrolisi.gr απευθύνεται σε ιδιώτες, έμπορους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, κατασκευαστές κ.α. Όραμά μάς είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση γεωργικών προϊόντων, οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, καθώς και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

Διαβαστε Περισσοτερα